ISO 16419:2013
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٨ يناير ٢٠١٣
Cork — Visual anomalies of cork stoppers for still wines
ملفات الوثيقة ISO 16419:2013
الإنجليزية
6 صفحات
الإصدار الحالي
19.7 BHD
مجال الوثيقة ISO 16419:2013
ISO 16419:2013 applies to semi-elaborated natural cork stoppers and colmated natural cork stoppers at the definitive dimensions stage, and finished natural cork stoppers and colmated natural cork stoppers ready to use.
It describes the anomalies of cork stoppers that can be detected by visual examination by the manufacturer or the end-user.
These anomalies, according to their size, can have functional or not functional consequences being able to alter, more or less, the cork stoppers' sealing capacity.
On the basis of a common sampling example, ISO 16419:2013 proposes, for all these anomalies, some specifications for stoppers.
الأكثر مبيعاً
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 6590-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks

ISO 9073-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption

ISO 1629:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature

ISO 17423:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives
